In cautarea adevarului(20.03.2023) – Editia 776 | Sezonul 4 | Luni – vineri, de la 13:00, la Kanal D

In aceasta editie ,,In cautarea adevarului” facem cunostinta in prima faza cu Dan, care are o familie frumoasa, bani si o casa superba. Maia, fiica lui si a Adelei, sotia lui, il au alaturi pe bunic, pe tatal lui Dan, imobilizat in scaun cu rotile si care are in permanenta nevoie de ajutor. De bunicul Nelu se ocupa Adela. Ea il schimba si il spala singura, se ocupa de ce este necesar pentru un batran. Ce ar mai fi de spus despre Dan este ca lucreaza peste hotare, pleaca des si pentru mult timp de acasa.
Pentru un cuplu destul de tanar, lucrurile merg nu prea bine. In cazul Adelei, s-au acumulat foarte multe frustrari si ar avea mai multa nevoie de relaxare.
O vom cunoaste la un moment dat si pe Ioana, prietena buna cu Adela, care mereu se gandeste la binele ei si ii sugereaza o solutie cu privire la problema din familie.
Adela nu mai face fata indatoririlor casnice, insa exclude, pe moment, propunerea prietenei ei, aceea de-al duce pe socrul ei la azil.
O revedem, insa, a doua zi, in fata calculatorului, semn ca ideea prietenei sale i-a dat de gandit.

Dan urmeaza sa plece din nou in deplasare din cauza locul de munca care ii solicita asta. De data aceasta, barbatul lipseste de acasa trei luni. Pentru binele familiei, trebuie sa se sacrifice.
Odata plecat, Adela reuseste sa-si puna planul in aplicare. Il duce pe tatal lui Dan, socrul ei, la azil, asta din cauza ca s-a saturat sa aiba grija de el. Saracul batran! Nora lui profita de faptul ca e imputernicita legal de sotul plecat cu lunile de acasa, si decide dupa bunul plac asupra lui Nelu, iar batranul nu poate sa faca absolut nimic, asta din cauza conditiei fizice.

La azil, Nelu o intalneste pe Gina, iar incurajarile ei sunt o gura de aer pentru batran. Disperat si cu o dezamagire imensa in suflet, Nelu se chinuie sa razbeasca in anii care i-au mai ramas din viata.
Viata batranului trece fara nicio bucurie. Zi dupa zi, el e ingandurat, trist, dar, poate ca totusi, incepe sa se acomodeze. Adelei, insa, nu-i lipseste deloc zambetul si isi petrece timpul liber numai prin spauri.
Tanara isi minte sotul ca tatal lui e bine, acasa, stiind ca Dan nu are cum sa ia legatura cu batranul. Pe deasupra, e ferm convinsa ca sotul va accepta ceea ce a facut.
Nelu incepe usor, usor sa se acomodeze la azil, plus ca doamna Gina parca ar avea putina dreptate. Adela nu a procedat corect, insa poate aceasta situatie este mult mai benefica pentru toti. In plus, un prieten de aceeasi varsta si aceleasi preocupari este o binecuvantare, iar doamna Gina este extrem de apropiata cu Nelu.
Si cum timpul trece extrem de repede, Dan se intoarce acasa. Sa vedem cum se va descurca Adela cu minciuna si cum va reactiona cand va afla ca tatal lui e la azil.

Crede cineva ca Adela merita sa fie iertata? Sa abandonezi un batran, sa iti minti sotul in ultimul hal..acestea parca nu sunt lucruri de iertat, dar alta varianta, oricum, nu mai exista.
O regasim pe Adela la usa azilului, pentru a-si cere iertare de la cel caruia i-a facut un rau imens.
La insistenta batranului de a-si vedea fiul si cum Adela ar face orice pentru ca Dan sa nu divorteze de ea, o reuniune de familie este exact ce trebuie sa se intample.
Adela, Dan, mama ei, dar si Nelu, socrul Adelei, se afla fata in fata. Tanara trebuie sa dea socoteala pentru actiunile si minciunile ei, iar daca Dan o va ierta, ramane de vazut.

Deznodamantul este socant!

#InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/
http://www.kfetele.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9528 Miramar Road #1241,
San Diego, CA 92126, USA
Book Clinton to Speak today!
Call us at (858) 848-6043

Grow Your Pickleball Game to the 3.5 Level !

* indicates required