Situata të ndryshme ndodhin sot në program dhe emocionet që do të përjetojnë një pjesë e mirë e konkurrentëve, janë po ashtu të ndryshme. Raporti i Livias me Remilin është në një pikë delikate, konkurrentët do të kenë sot një debat të fortë. Livia jo pak herë ka derdhur lot për Remilin, por kjo gjë do të ndodhë edhe sot. Duket sikur Livia po e humb Remilin, por çfarë do të ndodhë sot, mbetet për t’u parë…

Për’puthen, reality show më i ndjekur i dashurisë në Shqipëri.
Djem dhe vajza të reja, në prezencën e kamerave dhe syrit të publikut përjetojnë flirtet, pëlqimet, xhelozitë, intrigat, lidhjet e dashurisë dhe emocionet më të sinqerta.
Programi i përditshëm që pasqyron një pjesë të realitetit shqipar, është kthyer tashmë në fenomen me mbi 1 miliardë klikime.

Autore: Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: http://www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Perputhen#TopChannel

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9528 Miramar Road #1241,
San Diego, CA 92126, USA
Book Clinton to Speak today!
Call us at (858) 848-6043

Grow Your Pickleball Game to the 3.5 Level !

* indicates required